…odabir vina uz jela je zapravo vrlo jednostavan, pustite neka Vas vodi okus hrane… Rose koji nema previše alkohola, koji je svjež ide dobro uz tradicionalna jela kojima osigurava slatko kiselu ravnotežu. Prije svega se dobro slaže sa sarmom, buzare, a i dobro ide uz plavu ribu (srdela). Pjenušče i šampanjce služimo kao aperitive, nikako kao vino za desert. Za desert će poslužiti likerska vina kao što su prošek, porto, tokajac, mada se uz deserte mogu poslužiti i kerner ili slatki muškat.
  • Korlat Rose 0,75
  • DESERTNA VINA
    • Kozlović Muškat 0,50
    • Iločki Traminac 0,75
    • Korlat Merlot Boutique 0,75
    • Hadrian Prošek 1l
  •  PJENUŠCI
    • Grifin Ivančić 0,75
    • Tomac Diplomat 0,75
    • Tomac Rose 0,75
    • Bedecovich Pjenušac 0,75
    • Virtuo Feravino 0,75
  • ŠAMPANJAC
  • Barons de Rothschild 0,75
  • PROSECCO
  • Canela 0,75