Konoba Dida na meniu ima najfiniju, domaću tjesteninu Pasta Croatica.
Tjesteninu izrađujemo ručno, na starinski način kako su radile naše mame i bake. To je vidljivo po izgledu tjestenine koja nije unificirana nego se svaki pojedinačni komad po obliku i veličini razlikuje. Integralna tjestenina je rađena od cjelovitog pšeničnog brašna vrlo fine teksture, sa dodatkom domaćih jaja, te ju punimo raznim nadjevima od mesa, mozzarelle, špinata i gljiva tako da je finalni proizvod izuzetno ukusan i nimalo ne podsjeća na komercijalne tjestenine.
Tjestenine iz naše ponude su svježe pripremljene i ne mogu danima stajati u hladnjaku, jer nemaju konzervansa, pa ih nakon pripreme odmah zamrzavamo te tako čuvamo oblik i svježinu. Brašno koje upotrebljavamo je od žitarica koje rastu na malim parcelama uz rijeku Kupu, mljeveno na starinski način u mlinu na kamenom žrvnju što mu daje pravi izvorni okus.